Thursday, September 22, 2011

BINI - BINI KU GENGSTER ~GEMPAKKKKXXX !

hyee hoo dude ;) hahah seperti anda semua maklum harinie 22/9/11 kan ? hahah maka nie movie yg axu tunggu3 dah skeluar <3 hehehe tak sangka doee axu niee....g tengok wyg cerita nie.... axu suka gila kot cerita nie <3 tau tak sebb apa ? yelaa selalu lelaki je mulut langsi kan ? hahah tapi cerita nie perempuan pulakk buat lungsi <3 sumpahh cool gilaa vuiii <3 axu sanggop pulak tengok bnyk3 kali sebb mcm x jemu je wehh ;)
percaya laaaa kalau korng tengokk cerita nie sangt awesome kott !.. sebb apa taw ? GENGSTER2 pow ada perasaan <3 heheh nie yg pling axu suka ;) hehehe tapi sedih sebnrnye cerita niee ;( axu hampir menangis kott ;) hahah sngt sedihh vuiii...!
cerita dia lebih kurng mcm nie laa <3

Bini Biniku Gangster Manja dan Herry adalah sepasang suami isteri yang sangat romantik dan saling sayang menyayangi. Bagi Herry, Manja adalah seorang isteri dan suri rumah yang baik. Sedaya upaya Manja cuba menyembunyikan identitinya sebagai seorang ketua kumpulan gangster. Dipejabat, Herry kerap dibuli oleh Mat Saja, tetapi setiap kali Herry dibuli pasti Mat Saja akan menerima balasannya. Perkahwinan mereka yang sudah berusia 2 tahun itu masih belum dianugerahkan anak disebabkan Manja yang pernah mengalami kecederaan perut akibat kisah silam, membuatkan Manja berasa serba salah lalu cuba mencarikan seorang isteri yang boleh memberikan anak untuk suaminya yang tersayang. Ia juga adalah untuk mengalih perhatian Herry dari mengetahui aktiviti luarnya yang semakin sibuk setelah bergelar ketua kawasan, tambahan pula kawasannya kerap diganggu oleh musuhnya Min Siam.
Manja melamar Reanna, rakan sepejabat Herry yang baru untuk menjadi madunya. Walaupun redha dengan perkahwinan suaminya yang baru, jauh disudut hatinya perasaan cemburu melihat kemesraan Reanna dan Herry. Maka berlakulah perang dingin antara Manja dan Reanna dirumah. Sedang mereka asyik bergaduh, tiba – tiba Herry menghilangkan diri. Kedua dua madu itu berusaha mencari Herry di merata tempat, Manja bergegas ke tempat musuhnya iaitu Min Siam, kerana khuatir Herry diculik ahli kumpulan Min Siam.

ps~hye hoo kawan2 next week kita tengok cerita yg sama okky <3 cerita niee gempakkkkkk !*x dek kerja lol axuu <3

No comments:

Post a Comment