Monday, October 24, 2011

i mis it so much ....

hye i'm back ;) lama tak update blog kan ? sebb segala sy update menjadi buat3 mulut orng yg ingin menjatoh kan saya..bg axu semua itu dugaan tuhan untuk sy tempuhi.. mmng saya bukan sebaik manusia. malah saya selalu melaku kan kesalahan .. all about my life that i very miss it..andai dapt ku undurkn masa axu akan buat segala sempurna tanpa melakukn segala dengan sempurna ;) tapi itu hanya satu impian yg tak akan tercapai .. dunia dunia dunia ;) tapi jgn salah anggap.. axu manusia yg selalu melakukn kesilapan. dan terima segalanya dengan terbuka. lagi3 bila axu di duga di dalam persahabatan yg axu anggap sngt memberi makna dalam hidup axu sbgai pelajar..axu tahus semua ini salah axu yg membuat diaorng terasa tentang apa yg berlaku dalam blog axu, sedangkn axu hnya ini memberi kesenangn dalam persahabatan kita.. tapi mmng susah untuk axu mendapt pluang itu.....
dear FRIEND .. i miss youu so much !..
~awk inggat tak time sy baru masok sekolah ? awk x nk ckp dengn saya sebb awk ckp awk jenis kene tegur dulu baru awk tegur blik,,
~tak sangka kita satu kelas kan ? pling best kita camtum meja and belajar sama2 ;) 
~awk selalu tidur dalam kelas ;) kelakar sngt bila awk tidur ;) (walaupun dulu kita rapat kat FB ;) selalu walling kan ? heee sy x akan lupee semua tu..
~time rehat jeahh kita sama2 turun ramai2 dgn budak2 form 3 yg awk knlkn kat saya ;) sampai rapat dgn mereka ;) (bulan pertama kita sama2 ber HUA HUA  ;) happy sngt time uh ) lg3 kita g smkp9(2) sebb ada event apa entah >\. dari situ laa kita rapt.. 
~lepaz tu ASHA ZARA ada buat majlis hari jadi ;) kita pergi sama3 kan ? wooo sy kalau lepak dengan awk sngt perot rasa nk pecahh jeahh ;) hahah awk selalu ketawa dgn kwan awk dan sy turut tersenyum ;) 
~tapi seblom tu awk ada ajak kita g KBS ;) pehh ! ajak msok teather .. hehehe sumpah x mint ;) hehe.. tapi sy pergi gak sebb awk da ajak ;) tapi segan la sebb time uh sy x berapa sempurna bertudung kan ? segan saya !. hehe lepaz je peristiwa itu sy berjanji untuk pakai tudung sempurna ;) alhamdulilah sampai skng...
~tapi lepaz tu awk ada buat hall dgn guru besar dan AWK mula tak dtng sekolah.. may b seb awk tengah panas hati..sebb peristiwa itu... ;(
~hari demi hari awk tak g sekolah... risaunye sy sebb awk x buat KERJA khusus SENI ... sy sngt tkot kalau awk x siapkn seni jadi setiap kali awk on9 sy soh awk g sekolah.. sekejap pun jadi la untuk awk siapkn kerja seni..\
~akhirnye awk buat juga kerja seni dan akhirnye awk siap ;) (saya la orng pling lega ;) ) atlis awk x tertinggal apa3 yg berlaku kat sekolah kan ?
~ada jugak sblom tu awk gadoh dgn BESTIE awk ! sy cuba nk selesaikn tapi msing2 ckp laen so saya x nk amik port... kalau saya amik port nanty jadi laen pulakk =.= 
~tapi lepaz tu awk bz kerja dgn kwn awk.. hmm nk spm nie awk !!!!!... tapi itu hak diri dia. walaupun kita rapat sekejap (walaun pun awk ckp kat miera suhaimi yg awk x boleh ngam dgn sy ) sy x mik hati pun sebb sy tahu kita bru tahun nie bersama ;)
~bukan senang nk mengenali hati budi orng kan ? sooo saia okky sajoii ;)
~inggat tak time awk ajk saya g ALAMANDA sebb nk beli brng + awk nk mkn MCD ;) HEHE time tu tengah HOT GcB kan ;) haha kita mkn sambil gosip kan ? woot woot <3 heheh mcm3 kita story kan awk ? heheh sabarr jee laa... sampai berejam3 kita ckp kat situ..
~inggat tak kita g  QIAMUALI ? kat masjid besi ? kita ada salah phm kat situ.. tapi akhirnye daa okky ;)
~lepaz tu awk sebok bercerita pasl awk nk amik lesen kereta ;) saya baru dpt L tapi sy x nk ckp laa.. sy diam sahaja ;0 entah bila sy nj buat lesen P ... =.=  heheh wahhh gempakk ;) awk pernah  ckp yg awk nk bwk kerete ANGSA hijau ayah awk ;) wahh sy sngt gembira ;) hehehe
~suke tengok awk gelak sambil buat muka ;)
~ inggat lagi tak kita ramai3 lepak MAPLE kembar ? ramai3 ? sampai rasa Maple uh kita punnye ;) hahah suara kita je dengar ;) hahaha it so very AWESOME dude ;)
~tapi kita ada salah phm lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sampai la ke hari ni... sy tahu semua salah saya.. kalau ada masa sy nk slow talk dgn awk .. ;( tapu nanty kalau ada kesempatan
  ~BNYK KENANGN KITA WALAUPUN SEKEJAP ;(

TAPI.....  skng tidak lagi ;(


I can be tough, I can be strong
But with you, it's not like that at all
There's a girl that gives a shit
Behind this wall, you just walk through it

And I remember all those crazy things you said
You left them running though my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

All those crazy things we did
Didn't think about it, just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

Damn, damn, damn
What I'd do to have you here, here, here
I wish you were here
Damn, damn, damn
What I'd do to have you near, near, near
I wish you were here

I love the way you are
It's who I am, don't have to try hard
We always say, say it like it is
And the truth is that I really miss

All those crazy things you said
You left them running though my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

All those crazy things we did
Didn't think about it, just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

Damn, damn, damn
What I'd do to have you here, here, here
I wish you were here
Damn, damn, damn
What I'd do to have you near, near, near
I wish you were here

No, I don't wanna let go, I just wanna let you know
That I never wanna let go, let go, oh, oh
No, I don't wanna let go, I just wanna let you know
That I never wanna let go, let go, let go, let go
Let go, let go, let go, let go, let go, let go
Let go, let go, let go

Damn, damn, damn
What I'd do to have you here, here, here
I wish you were here
Damn, damn, damn
What I'd do to have you near, near, near
I wish you were here

Damn, damn, damn
What I'd do to have you here, here, here
I wish you were here
Damn, damn, damn
What I'd do to have you near, near, near
I wish you were here
~ sy seorng yg pengecut...katanyaa ...

1 comment: