Tuesday, November 29, 2011

accident ....^.^


(gambar hiasan )
dear beloved I'm here with the pain and can not go to class... arrr 
esok dah  laa exam vuii.... tolong laaa pulih my beloved pain =(

mizty korng tertanya acano ley accdnt kn ? ngeeee !..
sumpah iyanya tak laa begitu terok yg korng sangkakn..heheh ini berlaku sebab kecuain axu sendiri vuii... accdnt nie dah berlaku kemarin time axu nk g kerja .time tu kat p11 sebb nk cross ke jalan raya untuk ke skve.. tibe3 time tu axu nk call someone then axu nk on call  laa tue hahah sekali mmng BUZZZZ laa ceritaa axu jatoh kat divaider uh.. haiss nasib baek kat tanah wehh kalau kat baru mmng axu dah kopak agaknye...hahaha . but lepaz jeah axu accdnt uh x dek laa rasa sakid axu siap ley buat kerja3 berat lagi kat tempat kerja.. then tibe2 time malam axu nk tido dia dah mula sakid3 haiyaaa... ~axu tido dah mcm robot dahh !.. hahah sumpah kelakar vuiii.... hahha... yelaa nk gerak sana x ley gerak sinie lagi laa x bole,... ahaha...
then esoknya bila axu nk mandi tibe3 bnyk pulak lebAM.. haiyaa kalau lebam biasa3 okky laa nie lebam BIRUUU.. vuiii... esoknye pulak dada pulak sakid.. haiss mmng axu dah x sedap bdn then axu mintak member axu teman g hospital putrajaya., kol 7 pagi axu dtng kol 9 baru doctor tu panggil masok =.= sakiddd hatii haisss.. hahah tapi buat elekk je laa kan.then axu cucuk msok air untuk 3 jam . then doctor ckp tulang axu ada mengalami cedera ringan but dia kata x terok pun cuma luka skid.. tisu axu kat peha koyak.. ahaha that y laa yg axu tido mcm robot agaknyee.. but semuanyaa dah letak ubat hope sangt kalau boleh elokk laa ... esok saya ada exam vuii =(
tapi paling axu terharu bila dak3 petronas skve nie amik berat sal axu.. hahah sumpah kelakar... and time axu nk blik kerja time accdnt uh dak3 nie tak kasi axu bwk motor ... butt axu kene bawk jugakk laa esok nk g kerja acanoo.. haha... then dak3 nie x percaya axu dua orang follow axu  ! kira hntar axu blik laa... dah mcm konvoii dahh... haha.. sorng(pidot) kat belakang axu tengah and sorang(syafiq)  kat belakang =) haha ATOTOTOT sweet kan.. vuii...
hahah diorng sngt care sal axu vuii.. thanks kawan...


ps~super bestfriends  never end ! =)

No comments:

Post a Comment